Нардепи мстять антикорупціонерам - Тимчук про провальне голосування


Не голосували за скасування е-декларування для громадських активістів народні депутати, яких торкнулися антикорупційні розслідування.
Про це в кулуарах сказав народний депутат і координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
"Це помста конкретних депутатів, які вважають, що якимось чином мають помститися антикорупціонерам. Тому вони не голосували", - зазначив Тимчук.
Він пояснив, що йдеться про політиків, чий бізнес зачепили розслідування борців із корупцією.
"Сподіваюся, ми повернемося до включення до порядку денного. Завтра - навряд. Але у четвер це цілком можливо. Треба на рівні керівників фракцій переконувати в індивідуальному порядку депутатів, які не голосували", - сказав Тимчук.
На засіданні 3 квітня народні депутати з багатьох спроб не змогли скасувати е-декларування для антикорупційних громадських активістів. Такі вимоги для громадських організацій депутати запровадили минулого року. Зміни до законодавства підписав президент Петро Порошенко.
Європейський комісар з питань європейської політики сусідства Йоганнес Ган зробив жорстку заяву через нескасоване декларування для антикорупціонерів. Після критики ЄС президент змінив думку і просив парламент скасувати цю норму.

Related

Політика 112580742968864633

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item