У зоні АТО поранені троє військових

На Донбасі з початку доби зафіксували 25 обстрілів

Сепаратисти активно застосовували проти ЗСУ заборонені Мінськими угодами міномети великого калібру на луганському і донецькому напрямках.

Підрозділи сепаратистів на Донбасі з початку нинішньої доби 25 разів обстріляли позиції ЗСУ. Три бійці отримали поранення і були госпіталізовані, повідомляє прес-центр штабу АТО в вечірньому зведенні в понеділок, 23 квітня.
За інформацією військових, на луганському напрямку противник двічі з заборонених 120-мм мінометів і гранатометів відкривав вогонь по укріпленнях поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - в районі Попасній і тричі - біля Новоолександрівки. Також обстріли з гранатометів і великокаліберних кулеметів здійснювалися по позиціях біля Новозванівки.
На донецькому напрямку ворог застосовував 120-мм міномети неподалік Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривався вогонь по військових у Верхньоторецькому, Водяному і Гнутовому.
Великокаліберні кулемети противник застосував по опорних пунктах в районі Павлопіль, а стрілецька зброя - під Талаківкою, Лебединським, Невельским, Мар'їнкою, Павлополем і поблизу шахти Бутівка.
Нагадаємо, за добу 22 квітня на Донбасі зафіксували 30 ворожих обстрілів. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.

Related

Події в Україні 4988630961422888667

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item