Кремль наказав бойовикам ДНР і ЛНР прийняти "закони" про знищення українців


Лідери бойовиків ДНР і ЛНР отримали від Росії вказівку прийняти ряд законів, які дозволяють фізично знищувати українців та притягати їх до кримінальної відповідальності.
Про це повідомляє "Інформаційний спротив"
"Отримали вказівку розробити і прийняти "закони" під робочою назвою "Про боротьбу з української окупацією". За ними особи у військовій формі з відзнаками ВСУ автоматично визнаються військовими злочинцями, їх ліквідація не несе ніяких юридичних наслідків. Українські політики і вище керівництво України визнаються керівництвом окупаційного режиму і підлягають притягнення до кримінальної відповідальності. Державні службовці, працівники бюджетної сфери та представники українських ЗМІ є поплічниками окупаційного режиму, які також підпадають під кримінальну відповідальність.
Під дію даного документа можуть потрапити всі особи, які отримують зарплату або іншу прибуток на підконтрольній українській владі території, в т.ч. підприємці, які платять податки в державний бюджет України. Виняток планується зробити тільки для осіб, які добровільно погодяться на співпрацю зі "спецслужбами, правоохоронними органами та іншими державними структурами" ЛНР і ДНР", - йдеться у повідомленні.
Бойовики ДНР обнесли Донецьк колючим дротом, вимагають у випадкових перехожих на вулицях віддавати мобільні телефони й мордують за "неправильні" кольори в одязі.

Related

Події в Україні 5229823421402728847

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item