Українська оборонна компанія найняла лобістів у США

Компанія Укрінмаш входить до структури державного концерну Укроборонпром
Державне підприємство Укрінмаш уклало контракт з американською лобістською компанією Yorktown Solutions для представництва інтересів у США, повідомили журналісти програми Схеми з посиланням на документи Міністерства юстиції США.
Угоду про надання послуг підписано 21 березня. Термін дії - до кінця року. За умовами контракту, ДП Укрінмаш має платити 7500 доларів на місяць.
Видання зазначає, що американські лобісти мають "взаємодіяти з Конгресом і комітетами, Сенатом і Комітетом Палати представників США зі збройних сил, органами влади, Міністерством оборони, торгівлі та Адміністрацією президента США, ЗМІ, організовувати інтерв’ю, публікувати статті, підтримувати і розширювати відносини між оборонними організаціями США" та українською державною компанією.
У самій компанії поки не прокоментували причину найму американських лобістів.
Компанія Укрінмаш входить до структури державного концерну Укроборонпром. Компанія здійснює торгівлю продукцією машинобудівних підприємств, підприємств військово-промислового комплексу України і майном Збройних сил на зовнішньому і внутрішньому ринках.

Related

Події у світі 7124298946044378233

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item