Британська армія почала підготовку до удару по Сирії - ЗМІ

Британська армія почала підготовку до удару по Сирії - ЗМІ
Ілюстраційне фото
Британське видання The Times повідомляє, що ВПС і ВМФ Великобританії на Кіпрі почали підготовку до нанесення удару по території Сирії.
За даними видання, підготовка авіації почалася на військово-повітряній базі Великобританії Акротірі на півдні Кіпру.
В свою чергу, видання The Telegraph зазначає, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей дала розпорядження британським підводним човнам переміщатися ближче до території Сирії.
Підводні човни повинні наблизиться до Сирії на відстань ракетного удару.
Раніше повідомлялося, що 12 квітня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей проведе засідання уряду, на якому буде обговорювати участь країни в атаці по режиму президента Башара Асада в Сирії.
Також повідомлялося, що Тереза Мей готова приєднатися до військових дій проти режиму президента Башара Асада в Сирії без схвалення з боку парламенту.
Нагадаємо, британське видання The Times повідомило, що прем'єр Тереза Мей не підтримала пропозицію президента США Дональда Трампа про нанесення спільного удару по Сирії.
    Нагадаємо, що 7 квітня в результаті атаки із застосуванням хімічної зброї в місті Дума в Східній Гуті (передмістя Дамаска) загинули щонайменше 85 осіб.
    За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, більш ніж у півтисячі жителів були зафіксовані симптоми отруєння в результаті хімічної атаки.
      США різко засудили хімічну атаку і заявили, що Росія, враховуючи її незмінну підтримку режиму президента Сирії Башара Асада, повинна нести відповідальність за те, що сталося. Російські військові заперечують сам факт застосування хімічної зброї в Думі.

      Related

      Події у світі 8276294686646892976

      Post a Comment

      emo-but-icon

      Ми у соцмережах

      Читають

      Свіже

      Add to Any

      Свіже

      РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

      Варто подивитись

      Нас відвідали

      Лічильники

      item