У Вінницькій області в дитячому садку отруїлися вісім дітей

Через отруєння госпіталізовані вісім вихованців дитячого садка

Вісім вихованців дитсадка в Могильові-Подільському госпіталізували 2 і 3 квітня з діагнозом "харчова токсикоінфекція". Випадків важкого перебігу хвороби не зафіксовано, заявили в Держпродспоживслужбі.

У Могилеві-Подільському Вінницької області з діагнозом "харчова токсикоінфекція" госпіталізовано вісім вихованців дитячого садка. Про це з посиланням на дані Держпродспоживслужби повідомляє в середу, 4 квітня, Укрінформ.

"У Могилеві-Подільському зареєстровано 8 випадків кишкової інфекції у дітей. Захворіли діти 3-6 років. Перебіг хвороби у них легкий і середній", - заявила заступник начальника відділу санепіднагляду і організації розслідування спалахів ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олена Голубовська.

За її словами, вихованців дитсадка госпіталізували 2 і 3 квітня, діагноз - "харчова токсикоінфекція". При цьому випадків важкого перебігу хвороби не зафіксовано.

Зазначено, що фахівці Держпродспоживслужби в дитячому садку провели дезінфекцію і відібрали матеріал для лабораторного дослідження.

Раніше повідомлялося, що в Богуславській загальноосвітній школі Борівського району Харківської області зареєстровано 22 випадки інфекційних захворювань, серед хворих 21 учень і кухар.

Related

Суспільство 5752460780853726231

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item