У зникненні наркотиків поліцейські звинуватили мишей

У зникненні наркотиків поліцейські звинуватили мишей


В Аргентині поліцейські звинуватили мишей у знищенні наркотиків, які перебували на поліцейському складі.

Слідчі виявили, що 540 кг марихуани зникли безслідно з поліцейського складу в місті Пілар на північний захід від Буенос-Айреса, повідомляє ВВС.
Колишній комісар поліції міста Хав'єр Спеціа та інші поліцейські розповіли судді, що наркотики з'їли миші.
Судові експерти засумнівалися в правдивості цих тверджень. За їх словами, "миші не могли переплутати наркотики з їжею", а якби зробили це "на складі можна було б знайти багато трупиків".
Співробітники поліції тепер будуть свідчити перед суддею 4 травня. Суд вирішить, чи були наркотики втрачені через "ситуацію, що склалася", чи через "недбалість".
Вилучені поліцією наркотики – загалом 6 000 кг марихуани – зберігалися на складі протягом останніх 2 років.
Наступник Спеціа на посаді, Еміліо Портеро, помітив зникнення наркотиків.
Портеро попередив про це відділ внутрішніх справ поліції, працівники якого обшукали склад і знайшли лише 5 460 кг марихуани.
Підозри впали на колишнього комісара Спеціа після того, як влада виявила, що він не підписав документи з інвентаризації конфіскованих наркотиків, коли покинув посаду в квітні 2017 року.
Колишній комісар також, як повідомляється, перебуває під слідством, оскільки ще не подав заяву про прибутки за минулий рік.
У Запоріжжі затримали жінку, яка 20 років торгувала наркотиками. Продавала метадон, кокаїн, героїн та інше. Під час обшуків правоохоронці виявили гроші, наркотики, зброю і і з десяток різних мобільних телефонів.

Related

Цікаво 7830918292613451736

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item