Росія продовжила дозвіл на прольоти лайнерів США

Літак у небі (архівне фото)

Влада РФ продовжила дозвіл на прольоти авіакомпаній США над своєю територією, повідомили в американському зовнішньополітичному відомстві.

Міністерство транспорту Росії продовжило дозвіл на прольоти авіалайнерів США над територією Росії. Про це РИА Новости повідомили в Держдепартаменті.

Раніше у вівторок, 17 квітня, офіційний представник Держдепу Хізер Нойєрт зазначила, що дія чинної угоди закінчувалася 18 квітня о 3:00 за київським часом."Міністерство транспорту (Росії) поінформувало нас сьогодні про те, що продовжить дозволу на проліт для авіакомпаній США за трьома маршрутами до 28 жовтня 2018 року. Кілька американських авіакомпаній підтвердили нам, що вони отримали дозволи на ці прольоти", - вказав представник Держдепартаменту.За його словами, Мінтранс також продовжив дозвіл на всі вантажні рейси з Азії в Європу до 20 квітня і пропонує затвердити альтернативний маршрут для них після закінчення цього терміну.Представник Держдепу додав, що між країнами довгі роки були взаємовигідні комерційні авіаційні відносини і американська сторона має намір обговорювати питання надання переваг своїм перевізникам.
Нагадаємо, в кінці 2017 року стало відомо про плани Вашингтона в рамках Договору з відкритого неба обмежити польоти російської військової авіації над США.

У відповідь на такі дії Москва інформувала Вашингтон, що обмежить кількість аеродромів, які використовувалися американськими літаками-спостерігачами натериторії РФ.

Related

Події у світі 6704663289210876035

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item