Слідчі змінили звинувачення проти Бубенчика


Сьогодні євромайданівець Іван Бубенчик відвідав Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури, де йому повідомили про зміну звинувачення.
Відповідну інформацію надала йому заступник генерального прокурора Анжела Стрижевська у присутності адвокатів, передає "Лига.Net".
З Бубенчика зняли звинувачення про навмисне вбивство "беркутівців" на Майдані Незалежності під час протестів 2014 року. Ця стаття не підлягає під закон про амністію, однак і вагомих доказів причетності Бубенчика до вбивств не було. Адже він не порушував закон, коли прийшов на Майдан, там він піддався нападу "беркутівців" і діяв у рамках необхідної самооборони. Таким чином тепер у його справі залишається звинувачення про замах на життя правоохоронців та незаконне поводження зі зброєю.
Крім того, у Департаменті повідомили, що відтепер офіційні коментарі у кримінальному провадженні проти Бубенчика можуть надаватися тільки з письмового дозволу слідчого або прокурора.
Івана Бубенчика затримали 3 березня на митниці українсько-польського кордону "Шегині". Затримання пройшло на підставі підозри про умисні убивства та поранення правоохоронців.

Related

Гаряча новина 7263786056434146648

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item