Вантажівка збила велосипедистку і впала в річку

Вантажівка збила велосипедистку і впала в річку

Вантажівка на мосту збила велосипедистку, після чого машина впала в річку. Водій загинув на місці події.
ДТП сталася в м. Борзна (Чернігівська обл.), повідомили в секторі комунікації Національної поліції Чернігівської області.
"Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в райцентрі Борзна Чернігівської області, в результаті якої вантажівка збила на смерть велосипедистку. Після цього авто протаранило мостову огорожу і злетіло в річку. На місці трагедії продовжують працювати слідчо-оперативна група поліції і фахівці місцевого рятувального підрозділу ", - йдеться у повідомленні.




Зазначається, що водій вантажівки, рухаючись по м.Борзна і наближаючись до мосту через річку, виїхав на зустрічну смугу для здійснення повороту. Серед повороту водій побачив перед своїм автомобілем велосипедистку і почав маневрувати, намагаючись уникнути зіткнення. Йому це не вдалося, жінка на велосипеді від удару загинула.
"Тим часом великогабаритний важкий автомобіль фактично втратив керованість. Спроби водія, маневруючи, стабілізувати рух виявилися марними. Фура збила перила мостового огородження і влетіла в річку. Унаслідок цієї автопригоди водій вантажівки також загинув. Зараз поліцейські з рятувальниками чекають водолазів, щоб дістати його тіло з затопленої кабіни автомобіля ", - сказано у повідомленні.
Інформація про подію внесена в ЕРДР, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).
У селі Ременів Львівської області колесо від причепа вантажівки вбило жінку, яка стояла на зупинці громадського транспорту.

Related

Суспільство 7811592793426761548

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item