У Білому домі заявили про швидке завершення війни проти ІДІЛ у Сирії

Адміністрація президент проведе консультації з партнерами про заходи, які мають бути здійснені для того, щоб у ІДІЛ не було майбутнього
Адміністрація президента США опублікувала заяву, в якій говориться, що операція по боротьбі з Ісламською державою наближається до свого завершення.
Американські військові продовжать боротьбу з невеликими силами ІДІЛ у Сирії до повної перемоги.
"Військова місія з ліквідації ІДІЛ у Сирії наближається до швидкого завершення, а представники Ісламської держави практично повністю знищені. США та їх партнери продовжать роботу в Сирії до переможного кінця. Ми також продовжуємо консультації із нашим союзниками та друзями про наше майбутнє. Очікуємо, що світове співтовариство та ООН проведуть роботу для того, щоб ІДІЛ ніколи не зміг більше високо підняти голови", - йдеться в заяві Білого дому.
Раніше президент США Дональд Трамп погодився залишити американських військових у Сирії, щоб здобути остаточну перемогу над терористами Ісламської держави.
У той же час, 3 квітня президент США Дональд Трамп заявив, щохоче вивести американських військових із Сирії найближчим часом після узгоджень з міжнародним співтовариством.

Related

Події у світі 8598319791857201095

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item