Пентагон відкинув дані РФ про ракетний удар в Сирії

Будівля штаб-квартири Пентагону

В американському оборонному відомстві не згодні з російською оцінкою ефективності удару по Сирії.

Представник Пентагону Ерік Паоне заявив 25 квітня, що зображення зруйнованих в результаті ракетного удару в Дамаску будівель спростовує твердження російських військових, що тільки 22 з 105 ракет досягли мети, передає РИА Новости.
"Твердження генерала Рудського, що тільки 22 з 105 наших ракет потрапили в ціль, можна легко спростувати. Ми надали розміщені у відкритому доступі зображення цілей до і після ударів. З урахуванням російських офіційних заяв про непереборну російську ПРО в Сирії результати були досить скромні", - зазначив Паон.

Нагадаємо, начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗС Росії генерал-полковник Сергій Рудський заявив, що з 105 заявлених США, Великобританією і Францією ракет, які досягли своєї мети в Сирії, зафіксовано щрнайменше 22 влучень.

Як повідомлялось, західні країни звинуватили владу Сирії і РФ в застосуванні хімзброї в місті Дума. За даними ВООЗ, від симптомів, схожих з отруєнням токсичними хімікатами, там загинули 43 людини і 500 постраждали.

У ніч на 14 квітня США, Великобританія і Франція завдали авіаудари по низці об'єктів в Сирії у відповідь на хімічну атаку.

Related

Події у світі 6464713071627286494

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item