Безсмертний: Тактика Порошенка – створити хаос і потім ним управляти

Тактика Порошенка – створити хаос і потім ним управляти

Президент України Петро Порошенко – це не та людина, яка дозволить собі дострокові парламентські та президентські вибори.
"Нинішнє парламентське "болото" його влаштовує найбільше. Це його тактика – створити хаос і потім ним управляти. У нас же не випадково немає 15 послів, половини уряду, замість міністрів ми маємо виконуючих обов'язки. От це, власне, і є суть політики, яка називається Петро Олексійович Порошенко", – заявив політик і дипломат Роман Безсмертний на телеканалі ZIK.
Він вважає, що низькі рейтинги українських політиків свідчать про смерть української політики як сфери діяльності.
"А я хочу нагадати, що політика – це, насамперед, державний менеджмент, це мистецтво управління. А якщо немає політики, то немає і політиків", – сказав Безсмертний.
Він також звернув увагу на те, що в соціологічних рейтингах найбільшу довіру суспільства викликає "інший політик".
"А це говорить про те, що люди висунули запит на іншість. Цим пояснюється і поява у президентських рейтингах екстраординарних людей, які будуть іти на вибори або ж ні.
Але ось вам схема соціологічних опитувань – в останніх соцопитуваннях щодо виборів у Франції, Макрона навіть не вписали у перелік, але у результаті – президент. Згадайте, що було в США із Трампом. Це загальна світова тенденція помирання політики і політиків та пошуку іншої моделі для їхнього життя", – додав Безсмертний.
За результатами останнього дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" у квітні президент Петро Порошенко став лідером антирейтингу.
Лідером президентського рейтингу є Юлія Тимошенко, яка випереджає конкурентів із суттєвим відривом.
На другому місці Анатолій Гриценко. Далі йдуть Юрій Бойко, Петро Порошенко та Святослав Вакарчук.

Related

Політика 2236315562119561404

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item