МЗС: Київ готується до гіршого сценарію на Донбасі

У МЗС достатньо високо оцінюють імовірність завдання Росією удару по Україні

Українські дипломати зараз працюють над тим, щоб дещо змістити фокус уваги світової громадськості з подій у Сирії на поділену Україну.


Є достатньо висока ймовірність завдання Росією удару по Україні на тлі останніх подій у Сирії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар у коментарі агентству Укрінформ у понеділок, 16 квітня
"Стовідсотково про можливу реакцію Росії на дії західних союзників у Сирії не скаже ніхто, оскільки невідомо, що в голові в пана Путіна. Але готуватися треба до найгіршого. Минулого тижня разом зі словацьким колегою - держсекретарем МЗС Словаччини Лукашем Паризеком - я був на сході, і ми побачили, що наші захисники готуються до оборонних дій і до найгіршого сценарію", - сказав Боднар.
 
За його словами, українські дипломати зараз працюють, щоб трохи змістити фокус уваги світової громадськості з подій у Сирії на Україну в тому сенсі, що на сході нашої держави так само можливий планований удар з боку Росії, який треба буде відбивати всім світом.
 
"Україна буде відбивати його фізично, а весь цивілізований Захід робитиме це політично й ангажуватиме світову протидію агресору", - додав заступник міністра.
 
Раніше Україна висловила солідарність зі США, Великою Британією і Францією і підтримала дії союзників у відповідь на застосування Дамаском хімічної зброї в сирійському місті Дума.

Related

Події в Україні 951898133900997090

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item