На Прикарпатті водій збив двох поліцейських

Поліцейські відкрили вогонь по порушнику

Чоловік наїхав на двох правоохоронців, завдавши їм тілесні ушкодження, а також протаранив службовий автомобіль. Особа порушника встановлена.

У районі Івано-Франківська водій, який порушив правила дорожнього руху, збив двох поліцейських і розбив їхню машину. Порушник втік, незважаючи на те, що по ньому був відкритий вогонь. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 12 квітня.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався напередодні увечері. Водій автомобіля марки Opel Vectra з номерними знаками польської реєстрації керував машиною в стані алкогольного сп'яніння.
Автомобіль з порушником виявили в селі Старий Лисець Тисменицького району. Щоб його зупинити, працівники поліції подали сигнал і ввімкнули червоні мигалки. Але водій автомобіля ці та інші вимоги правоохоронців проігнорував.

Згодом працівникам поліції все ж вдалося зупинити порушника. Коли до нього підійшов один з інспекторів і попросив вимкнути двигун і заглушити мотор, той почав рух автомобілем заднім ходом, намагаючись втекти з місця події. Порушник наїхав на двох правоохоронців, завдавши їм тілесні ушкодження, а також протаранив службовий автомобіль.

Один з поліцейських намагався пострілами зупинити чоловіка, однак тому вдалося втекти. Його автомобіль згодом знайшли залишеним в лісі. У поліції зазначили, що особа порушника встановлена. Його оголосили в розшук.

За даним фактом порушили кримінальну справу за статтею про опір працівникові правоохоронного органу (ч.2. Ст. 342 КК України).

Раніше повідомлялося, що в Києві водій влаштував гонки і напав на поліцейського, завдавши йому два удари - коліном в голову і кулаком в підборіддя.

Related

Гаряча новина 2056722438716267289

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item