Москва знову пригрозила Києву через екіпаж Норду

Будівля МЗС Росії

МЗС Росії вимагає припинити "знущатися над російськими громадянами і дати їм можливість, нарешті, безперешкодно повернутися додому".

Москва знову зажадала від Києва не перешкоджати поверненню додому моряків з судна Норд, затриманого українськими прикордонниками в Азовському морі. Про це йдеться в повідомленні МЗС Росії ввечері у четвер, 19 квітня.
"Українська влада продовжує знущання над російським екіпажем рибальського судна Норд, яке захопили пірати... Обурені цинічним свавіллям щодо простих моряків", - сказано в повідомленні.

У російському зовнішньополітичному відомстві додали, що насильницький примус до українського громадянства і неможливість вільно залишити Україну грубо порушує основоположні права людини, суперечить цивілізованим нормам міжнародних відносин.

"Вимагаємо припинити знущатися над російськими громадянами і дати їм можливість, нарешті, безперешкодно повернутися додому, до своїх родин. Наше терпіння не безмежне. Ми залишаємо за собою право на жорсткі дії у відповідь", - резюмувало МЗС.

Раніше повідомлялося, що екіпаж Норду намагалися вивезти російські дипломати.

Related

Події у світі 1156612031104855102

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item