У США розгорається скандал через лікаря, який таємно запліднив безплідну пацієнтку

Тести ДНК привели до скандалу в США
Після здачі ДНК-тесту американка Келлі Роулетт дізналася, що її батьком є ​​чоловік на ім'я Джеральд Мортімер, який жив в сотнях миль від будинку її батьків.
Виявилося, що Мортімер - це лікар, який багато років тому лікував батьків Келлі від безпліддя, пише Gizmodo.
В 1979 батьки Келлі зазнавали труднощів із зачаттям і шукали допомоги у доктора Мортімера. Він діагностував у майбутньої матері Келлі Раулетт загин матки, що утруднює зачаття, а у її чоловіка - низьку концентрацію сперматозоїдів в спермі. Медик запропонував змішувати сперму батька Роулетт з невеликою кількістю сперми анонімного донора, щоб збільшити шанси на зачаття і використовувати цю суміш для штучного запліднення.
Згідно з позовом, батьки підтримали це рішення при виконанні декількох умов: донором повинен був бути студент коледжу, який виглядав як батько Роулетт, з каштановим волоссям і блакитними очима, висотою більше шести футів.
Однак, судячи з усього, Джеральд Мортімер не витрачав сили на пошуки донора, а використовував свою власну сперму. У 1981 році Мортімер передав парі здорову дівчинку, ніколи не розкриваючи, що вона може бути його власною.
"Доктор Мортімер знав, що Келлі Роулетт була його біологічної дочкою, але не розкрив цього", - йдеться в позові.
Роулетт і її батьки подають в суд на Мортімера і Асоціацію акушерів-гінекологів Айдахо-Фолс. Медиків звинуватили в медичної недбалості, шахрайстві, образі дією, порушенні договору та заподіянні емоційних страждань через недбалість. Сім'я вимагає більше $75 000 в якості компенсації збитку.
Раніше ЗМІ повідомляли, що генетики розшифрували ДНК мумії "прибульця" з пустелі Атакама. Дослідники з Каліфорнії вважають, що поставили крапку в дискусії про походження Ати, муміфікованого немовляти, який був знайдений в чилійській пустелі. Нові дані не тільки спростували інопланетне походження мумії Ата, а й допомогли пояснити її незвичайний вигляд.

Related

Цікаво 8015225162897646449

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item