У зоні АТО виявили три схованки зі зброєю

Виявлена зброя

В одному зі схронів знайшли 16 гранатометів, десятки гранат, вибухівку і більше 4 тисяч патронів різного калібру, у тому числі снайперські і бронебійні.

 
Співробітники СБУ виявили в районі проведення АТО в Станично-Луганському районі Луганської області три схованки зі зброєю і боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба відомства в середу, 4 квітня.
 
Так, зі схованки в покинутому будинку в селі Маркове правоохоронці вилучили п'ятдесят чотири 32-мм артилерійських постріли, 103 постріли до гранатометів, тридцять чотири 82-мм міни, три гранати Ф-1, 80 детонаторів до мін і майже 5 тисяч патронів різного калібру .
 
У селі Комишне поблизу лінії розмежування співробітники СБУ виявили в схованці 16 гранатометів і 22 постріли до них, чотири протитанкових гранати, п'ять протипіхотних мін, 44 гранати, 45 пострілів до підствольного гранатомета, 2 кілограми пластиду і більше 4 тисяч патронів різного калібру, у тому числі снайперські і бронебійні. Також у цьому схроні знайшли ручну гранату РГО і чотири міни МОН-50 російського виробництва.
 
У селі Болотене правоохоронці вилучили зі схованки сорок один 30-мм снаряд, 120-мм мінометну міну, шість гранатометів, три гранати, протипіхотну міну і 400 грамів тротилу з електродетонатором.












Раніше СБУ заявила про ліквідацію мережі збуту зброї із зони АТО. Житель Умані організував торгівлю зброєю на території Черкаської, Одеської, Київської, Вінницької і Полтавської областей.

Related

Події в Україні 5213626617622771875

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item