Скрипалям запропонують таємно жити в США - ЗМІ

Прапор США

Британська розвідка обговорила з колегами з ЦРУ питання про переселення отруєних батька і доньки зі Сполученого Королівства, щоб уберегти їхні життя.

Велика Британія розглядає питання про те, щоб запропонувати колишньому розвіднику Сергію Скрипалю і його доньці Юлії переїхати в США і жити під новими іменами. Про це пише The Sunday Times з посиланням на джерело в уряді.

За інформацією газети, британська розвідслужба MI-6 обговорює такий варіант з колегами з ЦРУ, щоб уникнути ймовірних нових спроб убивства Скрипалів.

Видання підкреслює, що їм у такому випадку запропонують обрати собі інші імена.
Крім США, Скрипалі можуть обрати за місце переселення Канаду, Австралію чи Нову Зеландію. Проте США, за повідомленнями джерел газети, є найкращим місцем, так як там найпростіше буде захистити їх.

МЗС Британії поки ніяк не коментувало цю інформацію.

Як повідомлялось, 4 березня Скрипаль і його донька були знайдені непритомними на лавці біля торгового центру в британському Солсбері і в критичному стані доправлені в лікарню. Нещодавно вони вийшли з коми і почали одужувати.

Велика Британія прийшла до висновку, що Росія причетна до отруєння Скрипалів і використовувала для цих цілей нервово-паралітичну речовину Новачок.

Related

Події у світі 3558080160623023382

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item