“Порошенко має отримати довічне ув’язнення”: Нардеп заявив, що проти Президента відкрито кримінальну справу


Нардеп Віталій Купрій заявив, що Петро Порошенко повинен бути арештований і засуджений за свої злочини проти держави.
У прямому ефірі популярного телеканалу народний обранець розповів, що на його думку Порошенко узурпував парламент, і саме він відповідальний за «хаос», який  відбувається в країні.
За словами Віталія, Президент спонсорує грошима, які краде в українців Російську Федерацію, маючи на увазі випадок, коли компанія, яку пов’язують з Порошенком стала акціонером Burger King в Росії. Заявив депутат і про зв’язки Порошенка з Ахметовим.
За допомогою шантажу, підкупу, підкилимних домовленостей Петро Порошенко встановив контроль за парламентом, узурпувавши цю гілку влади. Ця людина несе повну відповідальність за хаос і безлад, який є в країні. Він контролює і НАБУ, і ГПУ та СБУ … Порошенко здійснює інвестиції в країну-агресора через свого фінансиста Макара Пасенюка … Це злочин, який має розслідувати СБУ … Роттердам плюс: кожен місяць на підвищених тарифах за електроенергію Порошенко і Ахметов привласнюють 1 млрд гривень … За все це Порошенко має отримати довічне ув’язнення.
За словами Купрія, він вже звертався в СБУ, але там його заяву не прийняли, бо відмовилися відкривати розслідування проти Президента, зараз же він подав документи в суд, який постановив відкрити розслідування за статтею «сприяння режиму президента Росії Володимира Путіна».

Related

Політика 3372117891397051607

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item