Британська поліція опублікувала офіційну заяву Юлії Скрипаль

Британська поліція опублікувала офіційну заяву Юлії Скрипаль
Юлія Скрипаль подякувала жителям Солсбері за допомогу
Правоохоронні органи Великобританії опублікували першу офіційну заяву Юлії Скрипаль, яка разом зі своїм батьком, колишнім російським шпигуном, стала жертвою хімічної атаки у Солсбері, відповідальність за яку поклали на РФ.
У ній вона повідомила про своє самопочуття і подякувала людям, які підтримали її після отруєння.
"Я прийшла в себе більше тижня тому і рада повідомити, що щодня набираюся сил. Я вдячна за інтерес до мене і за численні побажання одужання, які я отримала. Є багато людей, яким я вдячна за своє одужання, і особливо хотілося б відзначити жителів Солсбері, які прийшли мені на допомогу, коли ми з батьком виявилися недієздатними", - заявила Скрипаль.
Вона також подякувати співробітникам районної лікарні Солсбері "за їх турботу і професіоналізм".
При цьому Юлія Скрипаль зазначила, що все ще дезорієнтована тим, що трапилося, і висловила надію, що громадськість проявить повагу до приватного життя її родини на період її одужання.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці у торговому центрі Maltings у Солсбері, після чого були госпіталізовані до реанімації.
Вони, а також ще кілька випадкових громадян, зазнали впливу отруйної речовини нервово-паралітичної дії.
Пізніше, 29 березня, стало відомо, що Юлія Скрипаль пішла на поправку. За словами британських медиків, вона прийшла до тями і може розмовляти.
Уряд Великобританії заявив, що нервово-паралітична речовина військового походження, якою було отруєно сім'ю Скрипаль, була розроблена у Росії, і відома під назвою Новачок.
У підсумку Британія оголосила про санкції, виславши з країни 23 російських дипломатів. В знак солідарності ще понад 20 країн світу, в тому числі США, оголосили персонами нон грата понад сотні російських шпигунів, які працювали під дипломатичним прикриттям.

Related

Події у світі 1490293731348729664

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item