У Вінницькій області поліція штурмом взяла будинок, в якому забарикадувався озброєний чоловік

Для затримання чоловіка було введено операцію Грім
У середу, 18 квітня, у селі Вербка Вінницької області поліцейські провели спецоперацію із залученням авіації та спецпідрозділу КОРД для знешкодження озброєного зловмисника, який взяв у заручники власну дружину.
Як повідомили в обласній поліції, 49-річна місцева мешканка повідомила поліцейським, що її чоловік  в стані алкогольного сп’яніння погрожує їй рушницею.
Прибулі на місце події працівники сектору реагування патрульної поліції  вивели жінку з будинку. Водночас паяний чоловік відкрив стрілянину в бік поліцейських. У відповідь поліцейський вистрілив йому в ногу.
За словами поліцейських, поранений 50-річний чоловік забарикадувався в будинку. Поліцейські намагалися вмовити його вийти з будинку та добровільно здати зброю. Однак той відмовився.
Для затримання озброєного чоловіка  було введено операцію Грім,  до проведення спецоперації  залучили спецпідрозділ КОРД. У результаті спецпризначенці штурмували помешкання та затримали зловмисника.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).
Нагадаємо, що в 2016 році в селі Бабинці Тернопільської області 45-річний місцевий житель  із мисливської рушниці застрелив двох поліцейських та ще одного поранив, які приїхали на виклик до нього.

Related

Гаряча новина 8675198923280204213

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item