У Києві в багатоповерхівці виникла пожежа


Займання сталося в покинутому коридорі загального користування на дев'ятому поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на коридори двох квартир.

У Києві в Деснянському районі в неділю, 8 квітня, виникла пожежа в квартирі. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
Так, о 18:55 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України надійшло повідомлення про те, що в дев'ятиповерховому житловому будинку на пр. Володимира Маяковського, 8-А сталася пожежа.
Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили, що загоряння сталося в покинутому коридорі загального користування на дев'ятому поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на коридори двох квартир. О 19:20 пожежа на площі 10 кв. м була локалізована, а о 19: 43 - ліквідована.
Внаслідок пожежі пошкоджено меблі та побутові речі в загальному коридорі на площі 10 кв. м, також закопчені стіни та стеля загального коридору і двох квартир.
Під час гасіння пожежі було врятовано 7 осіб, із них двоє чоловіків були госпіталізовані з підозрою на отруєння продуктами горіння.
Причини виникнення пожежі з'ясовуються.




Related

Гаряча новина 1789400279283695059

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item