У РФ заявили про можливе припинення авіасполучення з США


У міністерстві закордонних справ Росії припустили, що РФ і США можуть залишитися без авіасполучення через труднощі з отриманням американських віз екіпажами "Аерофлоту".
"Уже навіть не можна виключити, що наші країни залишаться без авіаційного сполучення. "Аерофлот", який єдиний здійснює регулярні рейси між Росією і США, може виявитися змушений їх припинити, тому що екіпажі відчувають зростаючі труднощі з отриманням американських віз", - йдеться в коментарі МЗС РФ.
У відомстві нагадали, що обов'язок завчасно надавати візи для персоналу повітряних суден зафіксована в російсько-американській угоді про повітряне сполучення від 1994 року.
Повітряний простір України для російських авіакомпаній закрили. Таке рішення затвердила Державна авіаційна служба України. Спочатку заборона стосувалась російських авіакомпаній, які незаконно порушували повітряний простір України, здійснюючи рейси до тимчасово окупованого Криму. Тому можливість літати в Україну була лише в авіакомпанії "Ютейр". У відповідь на це Москва вирішила заборонити польоти до Росії всім українським авіакомпаніям, не назвавши жодних підстав для цього.

Related

Події у світі 4707143564456090457

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item