Працівник СБУ кинув поліцейського у криницю


Співробітник Служби безпеки України в Кіровоградській області кинув у колодязь поліцейського 24-річного Андрія Васильчука, якого вважали загиблим у ДТП. Трагедія сталася торік у жовтні.
Після ексгумації експерти виявили, що чоловік після ДТП був живий, він помер від утоплення у криниці. Якби друзі викликали медиків на місце аварії, чоловік залишився б живий. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.
Як вдалося встановити, 24-річний старший лейтенант поїхав на полювання в компанії двох дільничних, співробітника СБУ і цивільного. Побачивши косулю, друзі, які випили, почали переслідувати її на автомобілі, в результаті чого старий "ВАЗ" перекинувся. Власник машини не подавав ознак життя. Друзі поклали тіло поліцейського в багажник іншого авто і відвезли до колодязя. Присутній СБУшник скинув поліцейського в колодязь, а його машину втопили в найближчій водоймі.
"Ми із самого початку не вірили в те, що Андрій загинув у аварії. Взимку була проведена ексгумація. Батько Андрія добивається, аби всі винні були покарані", - каже кореспондентові 1-річна Людмила Жигалова з міста Благовіщенське на Кіровоградщині.
Співробітникові СБУ інкримінують вбивство з необережності і приховування злочину. Він перебуває під вартою.
Дільничних офіцерів поліції звільнили з органів. Крім того, за рішенням Ульяновського райсуду Кіровоградської області одного з них засудили до трьох років позбавлення волі за приховування злочину, однак він був звільнений від відбування покарання з встановленням іспитового строку на 2 роки. Начальник Благовіщенського відділу поліції був звільнений з посади.
Після зустрічі із чотирма друзями зник 24-річний Андрій Васильчуку ніч проти 6 жовтня торік із міста Благовіщенське на Кіровоградщині. Працював начальником карного розшуку місцевого відділку поліції. За добу його тіло знайшли у криниці сусіднього села Новоселиця.

Related

Суспільство 3150876889273986251

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item