У Луганській області силовики виявили арсенал боєприпасів

Гранатомети, виявлені у схованці в Луганській області

У занедбаному бліндажі правоохоронці виявили гранати, арт-системи, протитанкові міни, гранатомети, снаряди, гранати до БМП-1, а також патрони різного калібру, повідомили в поліції.

 
У Луганській області правоохоронці виявили і вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє в п'ятницю, 13 квітня, прес-служба обласної поліції.
 
Відзначено, що схованка боєприпасів була виявлена між селами Комишуваха і Вікторівка Попаснянського району, в покинутому бліндажі.
 
"Зі схованки вилучено 72 гранати (РГД-5 і Ф-1), 20 осколково-фугасних малокаліберних арт-систем калібром 23 мм, 10 бронебійних патронів, дві протитанкові міни ТМ-62М з детонаторами до них, 25 ВОГ-17м, два постріли до БМП-1, чотири РПГ-22 ПГ7-с, три осколкові гранати ПГ-9 73 мм, три осколкові гранати СПГ-9, три УЗРГМ-2, чотири УЗРГМ, 3180 набоїв різного калібру, чотири снаряди ОФ-26 і корпус протитанкової гранати із запалом до неї", - йдеться в повідомленні.





За даними поліції, вилучене направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.
 
Раніше повідомлялося, що правоохоронці виявили під Донецьком схованку боєприпасів - близько 1500 патронів і два гранатомети.

Related

Події в Україні 6478107073708043520

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item