Поліція Британії влаштувала огляд літака з Москви, у МЗС Росії обурені


Ілюстративне фото
У Міністерстві закордонних справ РФ заявили, що в п'ятницю, 30 березня, в лондонському аеропорту Хітроу поліція без пояснення причин почала огляд літака російської авіакомпанії Аерофлот, назвавши це провокацією.
"Британці на даний момент приступили до цього огляду, про який заявляли, не випускаючи командира з кабіни, не дозволяючи йому бути присутнім під час огляду. Всі дії британської влади здійснюються у ультимативній манері", - цитує Інтерфакс заяву представника МЗС РФ Марії Захарової.
За її словами, поведінка британської поліції свідчить про бажання провести маніпуляції на борту без свідків.
На місце огляду виїхали співробітники російського посольства у Великій Британії.
У поліції Лондона спростували заяву російського МЗС про огляд лайнера.
"Ми проінформовані про повідомлення, які розповсюджуються в соціальних мережах. Просимо взяти до відома, що столична поліція не проводить обшук літака Airbus, який прибув з Москви в Хітроу", - йдеться в повідомленні.

We are aware of a story circulating on social media. Please be advised that Metropolitan Police are not conducting a search of an Airbus inbound from Moscow at Heathrow.

Нагадаємо, що відносини між Москвою і Лондоном загострилися після отруєння бойовою токсичною речовиною колишнього російського військового розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері. Британія поклала відповідальність за застосування сили на Росію і вислала 23 російських дипломатів. До заходів у відповідь приєдналася низка країн Заходу і НАТО. На що Росія ввела дзеркальні дипломатичні санкції.

Related

Події у світі 7666930773632130210

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item