Агресору прийшов кінець - Філарет


Дії керівництва Росії, зокрема Володимира Путіна, є світовим злом. Але агресору прийшов кінець.
Про це сказав патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет в ефірі телеканалу "Прямий"
"Кремль, хоч вони і наші брати, а вбивають своїх братів. І що ще гірше, що вбиваючи своїх братів, кажуть: ми не вбиваємо. Це ви самі один одного вбиваєте. А ми тут "не при чем".
І це зло. Причому світове. Тому що неправду розповсюджують по всьому світу. "На Донбасі ми не воюємо, Крим сам до нас прийшов". А потім той Путін зізнався, що "я керував". То ти коли правду говорив? Коли ти сказав, що " я керував", чи тоді, коли заявляв, що "Крим до нас повернувся добровільно"? Де твоя правда?", - зауважив патріарх.
"Зло Господь терпить, але до відповідної межі. А потім карає. І знищує його. І тому те, що зараз робиться, що зараз робить світ з агресором, свідчить про те, що прийшов кінець йому. Побачите - зло буде переможене", - заявив Філарет.
Переможемо. В цьому немає ніякого сумніву
"Буде перемога правди, добра. Бо в історії зло ніколи не перемагало. Комунізм. Говорили, це благо. Мовляв не треба нам раю на небі, ми рай побудуємо на землі. Немає комунізму. І не тільки немає. Ніколи не буде", - пояснив він.
"Твердо знаємо, що переможемо. І в цьому немає ніякого сумніву", - сказав Філарет.
Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Related

Суспільство 2978422644487597469

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item