У Кременчуці побили члена партії Саакашвілі

У Кременчуці побили члена партії Саакашвілі
Олег Філіпас пов'язує напад зі своєю політичною активністю
У Кременчуці Полтавської області побили члена партії Рух Нових сил Олега Філіпаса.
Як передає прес-служба партії на сторінці в Facebook, "озброєні люди увірвалися в його приватний будинок і завдали численних ударів. Поламані дві руки і чисельні переломи. У четвер його повинні оперувати".
"Олег Філіпас пов'язує напад зі своєю політичною активністю - саме він організовував віче за імпічмент президенту Петру Порошенку у своєму місті. Та й ніякого бізнесу Олег не має, як і ворогів", - наголошується в повідомленні.
Потерпілий також вважає напад помстою за його публікації "щодо місцевих бариг і схем, за якими вони розкрадають місцеві бюджети".
Як передає відділ комунікації поліції Полтавської області, правоохоронці розслідують факт заподіяння тілесних ушкоджень жителю Кременчука.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості внесені за двома статтями Кримінального кодексу України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 122) і порушення недоторканності житла (ст. 162).
"За свідченнями 52-річного потерпілого до його побиття причетні троє чоловіків. Незнайомці увірвалися в приватний будинок, в якому знаходився кременчужанин, і, завдавши численних ударів, зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Related

Гаряча новина 894203307962422204

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item