Савченко відмовилася від допиту на поліграфі

Надія Савченко в суді

Перевірку на детекторі брехні, на якій наполягала Генпрокуратура, перенесли через процесуальні причини. Вона буде проведена в наступний раз.

Допит Надії Савченко на поліграфі  четвер, 5 квітня, не відбувся, тому що не були узгоджені всі процесуальні питання. Однак була проведена психофізіологічна експертиза, повідомляє 112 Україна.
Як стало відомо, Савченко не погодилася на допит, оскільки не були узгоджені всі процесуальні питання. Зокрема, адвокати нардепа повідомили, що їм не дозволили ознайомитися з матеріалами справи, через що вони не могли підготуватися до допиту.
У результаті сьогодні було проведено тільки дослідження психологічного стану Савченко, яке тривало близько години в закритому форматі. Допит, обіцяє сторона захисту, може бути проведений наступного разу, коли будуть узгоджені всі процесуальні моменти.
Нагадуємо, що сьогодні Надія Савченко мала би пройти повну психофізіологічну експертизу, у тому числі допит із застосуванням поліграфа, у рамках справи про підготовку теракту в залі Верховної Ради. Її сестра, Віра Савченко, раніше заявила, що експертиза - спроба прокуратури змусити Савченко посвідчити, за словами родички, проти самої себе, так як без цього справа розсипається, як зазначила Віра, мов пісок.
Напередодні прес-секретар нардепа Тетяна Проторченко повідомила, що в четвер Савченко пройде психофізіологічну експертизу із застосуванням поліграфа.

Related

Гаряча новина 4623582016595003708

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item