"Готуйся, Росіє, вони прилетять": Трамп анонсував ракетний удар по Сирії

Дональд Трамп: Не треба підтримувати тварину, яка вбиває газом своїх громадян і отримує задоволення
Президент США Дональд Трамп оголосив про майбутній ракетний удар по Сирії. У своєму твіттері він відреагував на заяви російських чиновників про те, що Москва готова збивати ракети, випущені в бік близькосхідної країни.
"Росія обіцяє збивати будь-які ракети, випущені по Сирії. Готуйся, Росіє, вони прилетять. Вони будуть хороші, нові і "розумні"! Не треба підтримувати тварину, яка вбиває газом своїх громадян і отримує задоволення!", - написав Трамп.

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

Раніше посол Росії в Лівані Олександр Засипкін заявив, що Москва залишає за собою право збивати ракети, випущені в бік Сирії, і завдавати ударів по джерелах вогню.
7 квітня, внаслідок атаки із застосуванням газоподібного хлору у місті Дума сирійської провінції Східна Гута загинули щонайменше 70 осіб. У цьому районі є останній оплот сирійської опозиції.
У свою чергу російські військові стверджують, що хімічні атаки у Сирії були "інсценовані".
Президент Трамп не виключив застосування військової сили проти режиму Башара Асада. За словами Трампа, він має намір обговорити можливі кроки зі своїми військовими радниками, і вже в найближчі 24-48 годин адміністрація Білого дому ухвалить "важливе" рішення.
За даними The New York Times, Трамп спільно з радниками розглядає кілька варіантів відповіді на застосування в Сирії хімічної зброї, зокрема масштабного військового удару.
Постійний представник РФ у Євросоюзі Володимир Чижов заявив, що Росія попередила про "серйозні наслідки" у разі застосування країнами Заходу сили у відповідь на хімічну атаку в Сирії.

Related

Події у світі 6339290941563800699

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item