Кмітливий водій прикинувся німим, щоб приховати алкогольне сп'яніння

Кмітливий водій прикинувся німим, щоб приховати алкогольне сп'яніння

У Львові п'яний водій вдав німого, коли його зупинила патрульна поліція.
Чоловік хотів уникнути покарання, повідомили у Нацполіції регіону.
Зазначається, що правоохоронці 5 квітня близько 23 години на вулиці Замарстинівській зупинили автомобіль Great Wall, який їхав без світла. Водій почав спілкуватись із поліцейськими жестами, давши зрозуміти, що він німий. На чоловіка склали протокол за порушення правил дорожнього руху і вже хотіли відпускати, однак патрульні відчули запах алкоголю, який йшов від чоловіка. Правоохоронці вирішили перевірити його на пристрої драгер, однак чоловік не зміг продути трубку. Крім того, у процесі проходження тесту, водій сказав кілька слів, тоді патрульні зрозуміли, що насправді чоловік може говорити і просто обдурює їх.
Водія відвезли на медекспертизу, там він почав говорити і зізнався, що вживав того вечора коньяк. Правоохоронці виписали на чоловіка ще один протокол за водіння в нетверозому стані.
Мешканець Львова Володимир Киданецький порушив правила дорожнього руху, образив поліцейського, який зупинив його, а потім опублікував відеозапис з фактичним визнанням в порушенні і лайкою на адресу правоохоронця.

Related

Суспільство 8852177344391235463

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item