Гірші, ніж у "холодну війну" – Трамп про відносини з РФ


Теперішні стосунки Америки і Росії президент США Дональд Трамп вважає найгіршими за всю історію.
Про це президент США написав у своєму Twitter.
"Зараз наші стосунки з Росією гірші, ніж будь-коли раніше, навіть за часів "холодної війни". Для цього немає підстав. Наша допомога потрібна економіці Росії, і її дуже легко надати. Нам треба, щоб усі держави працювали разом. Зупинимо гонку озброєнь?" – написав він.
Our relationship with Russia is worse now than it has ever been, and that includes the Cold War. There is no reason for this. Russia needs us to help with their economy, something that would be very easy to do, and we need all nations to work together. Stop the arms race?

Щонайменше 70 людей померли під час ймовірної хімічної атаки в сирійському місті Дума - останньому місті, яке перебуває під контролем повстанців у Східній Гуті. У причетності до атаки підозрюють Росію.
Росія зі свого боку назвала хіматаку в Сирії "інформаційним вкиданням" і заперечила застосування хімічної зброї в сирійському місті Дума, про яке заявили правозахисники. За словами МЗС РФ, подібні "провокації" і "брехливі вигадки" з'являються для "вигороджування терористів". У той час як Росія і сирійський уряд "забезпечують гуманітарні коридори для виведення цивільного населення".
Водночас у Білому домі вже заговорили про введення нових санкцій. Британія та ще 8 країн закликали провести екстрене засідання Радбезу ООН через хіматаку у Сирії проти Росії. Президент США Дональд Трамп заявив, що Путін та Іран прикривають "тварюку" Асада.

Related

Події у світі 8515521281969900061

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item