ЗМІ: Спецслужби зацікавились росіянином, який прилетів до Лондона на одному літаку з донькою Скрипаля

Спецслужби зацікавились росіянином, який прилетів до Лондона на одному літаку з донькою Скрипаля
Росіянин, який прилетів з Юлією Скрипаль, пробув в Лондоні всього на кілька годин
Британські слідчі зацікавилися росіянином, який прибув до Лондона з Москви одним авіарейсом з донькою колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля Юлією, повідомляє Daily Mail з посиланням на джерела.
За інформацією видання, росіянин прибув в Лондон 3 березня й пробув на британській землі всього кілька годин, після чого повернувся в Москву.
Такий короткий період перебування викликав підозру у слідчих.
Видання уточнює, хоча ця людина перебуває в оперативній розробці слідчих, поки незрозуміло, чи підозрюють цю людину в можливій доставці Новачка або в тому, що він пов'язаний з отруєнням іншим чином.
Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі Maltings в Солсбері.
Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок, розробленою в СРСР в 1970-х роках. Велика Британія поклала відповідальність за інцидент на Росію.
В результаті Велика Британія оголосила дипломатичні санкції, виславши з країни 23 російських дипломатів. На знак солідарності ще понад 20 країн світу, в тому числі США, оголосили персонами нон грата більше сотні російських розвідників, які працювали під дипломатичним прикриттям.

Related

Події у світі 5145228256693468399

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item