Загубились у часі: мережу шокували ціни в їдальні Чорнобилської АЕС

У їдальні Чорнобильської АЕС, де, здебільшого, харчується персонал, можна ситно поїсти за надзвичайно низькі гроші.
Вартість страв вражає, передає Depo.
Салат з капусти тут можна придбати за 1,33 грн, порція картопляного пюре вартує 5,49 грн а порція млинців зі сметаною коштує трохи більше 7 грн.
Автор: Депо
Ціни у їдальні Чорнобильської атомної станції
Ціни у їдальні Чорнобильської атомної станції
Після аварії у 1986 році навколо атомної станції виникла 30-кілометрова зона відчуження. тут працює біля 400 людей, які досі працюють на закритій у 2000 році станції.
Чорнобильська атомна електростанція імені Леніна — зупинена атомна електростанція біля міста Прип'яті в Київській області. Діяла з 1977 по 2000 роки. Назва пов'язана з містом Чорнобилем, тодішнім районним центром цієї місцевості. 26 квітня 1986 року при проведенні проектних випробувань стався вибух, що повністю зруйнував четвертий реактор станції і спричинив значне забруднення навколишньої території радіоактивними речовинами. Внаслідок цієї аварії було повністю евакуйовано населення Прип'яті, Чорнобиля та всіх інших населених пунктів у радіусі 30 км навколо станції, а сама аварія є однією з найбільших техногенних катастроф в історії людства.
Державне підприємство "Чорнобильска АЕС" спростило процедуру реєстрації на екскурсію. Тепер, щоб відвідати станцію, потрібно лише зареєструватись на сайті. Бажаючим продемонструють, як сьогодні працює ЧАЕС, відбувається процес зняття з експлуатації та перетворення об'єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему.

Related

Цікаво 3887407272465422175

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item