Бойовики збили безпілотник ОБСЄ, який зафіксував пересування військової техніки


Російсько-окупаційні війська третю добу поспіль порушують "пасхальне перемир'я", активно застосовуючи стрілецьку зброю по позиціях Збройних сил України (ЗСУ) та безпілотних літальних апаратах місії ОБСЄ. Один безпілотник було збито.
Про це інформує українська сторона СЦКК, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"За інформацією спостерігачів місії, протягом останніх трьох днів під час проведення верифікаційних заходів відведення техніки і озброєння в тимчасово непідконтрольних уряду України районах бойовики російсько-окупаційних військ тричі обстріляли БПЛА СММ ОБСЄ. При цьому, поблизу населеного пункту Міусинськ, де бойовики облаштували своєрідний "полігон", безпілотник СММ ОБСЄ був збитий", - заявили в СЦКК.
Зазначається, що в усіх цих випадках представники місії були змушені покинути ці райони спостереження.
У той же час спостерігачам вдалося задокументувати переміщення в цьому районі колони техніки в складі 10 БМП, а також заходи підготовки підрозділів російсько-окупаційних військ, повідомили в СЦКК.
"Українська сторона СЦКК констатує, що ці випадки є черговим підтвердженням того, що ватажки окупаційних адміністрацій РФ в подальшому перешкоджають роботі міжнародних спостерігачів, на яких покладено завдання щодо врегулювання конфлікту на сході України, і продовжують таємно концентрувати техніку і озброєння в порушення мінських домовленостей", - наголошується в повідомленні.
Бойовики продовжують зривати "Великоднє перемир'я". За добу 31 березня бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 11 обстрілів позицій ЗСУ. Унаслідок цього поранення дістали двоє українських бійців.

Related

Події в Україні 2801572036858737261

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item