В Росії пропонують карати підлітків за секс


Ввести кримінальне покарання для підлітків, що вступили в статевий зв'язок із молодшими неповнолітніми, пропонує уповноважена з прав дітей у Псковській області РФ Наталія Орлова.
За її словами, є випадки, коли 15-річні хлопці схиляють до сексу 12-річних дівчаток, розуміючи, що партнерка молодша, пише "Сноб". У таких випадках для старшого партнера повинна наступати кримінальна відповідальність, вважає омбудсмен.
Псковські підлітки починають статеве життя в 12-13 років, зазначила Орлова журналістам: "Звідси і ранні вагітності".
Іншою проблемою, на думку дитячого омбудсмена, стала "вседозволеність": дівчата в коротких спідницях виглядають доступними, і це призводить до ранніх статевих контактів.
Крім того, вона розповіла, що підлітки страждають від нестачі інформації і доступності контенту "розпусного змісту".
Водночас 19 квітня депутат Законодавчих зборів Ленінградської області Росії Володимир Петров запропонував карати вагітних жінок за вживання алкоголю і куріння тютюну, а також ввести відповідальність представників торгівлі, що продають цю продукцію, пише видання. Як припускає депутат, жінкам, які вирішили купити тютюн або алкоголь, необхідно буде отримати довідку про відсутність вагітності.
Того ж дня чиновники російського Мінтрансу запропонували заборонити возити дитячі коляски в метро.
13 квітня Таганський суд Москви дозволив заблокувати в Росії месенджер Telegram- він не надав ФСБ ключі для розшифровки даних. Вони дозволили б спецслужбі отримати доступ до листування користувачів.

Related

Події у світі 1402921846468543184

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item