На Львівщині вантажівка провалилася на мосту

Вантажівка зависла на мосту в селі Черхава

Місцева влада не стала перекривати аварійний перехід у селі Черхава, пояснивши, що залишилася ще половина моста, де люди можуть ходити. Про інцидент не повідомили ні в ДСНС, ні в поліцію.

 
У селі Черхава Самбірського району Львівської області вантажний автомобіль ЗІЛ виїхав на дерев'яний пішохідний міст і провалився. Про це повідомляє Самбірська газета в п'ятницю, 13 квітня.
 
"Під вагою дошки та шпали почали провалюватися. Врешті вантажівка опинилася в підвішеному стані, кузов - у воді. А міст став непридатним для використання", - йдеться в повідомленні.
 
Голова Вільшаницької сільради, якій підпорядковується Черхава, Любов Ковалик підтвердила в коментарі Захід.net інформацію про аварію. За її словами, цей міст - пішохідний, однак по ньому їздять легкові автомобілі.
 
"Це сільський міст, перекритий дошками. На нього виїхав чужий водій, який не знав, що по ньому не можна їхати", - сказала вона.
 
За словами Ковалик, внаслідок події ніхто не постраждав. Вона також зазначила, що цей міст не є аварійним, і після ДТП його не перекривали.
 
"Там є півмоста ще, де люди можуть ходити", - пояснила вона.
 
Відзначається, що про інцидент не повідомили ні в ДСНС, ні в поліцію. Водій самостійно впорався з розблокуванням вантажівки.




Related

Події в Україні 8190508732236414381

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item