США визначили цілі в Сирії, куди вдарить ракетами - ЗМІ




США розглядають в якості можливих цілей для ударів в Сирії 8 об'єктів. 
Потенційними цілями можуть стати два військові аеродроми, дослідницький центр і підприємство, яке нібито виробляє хімічну зброю, повідомляє телеканал CNBC з посиланням на джерело.
Сирійське командування нібито перерозподіляє літаки ВПС Сирії по аеродромах, де базуються російські ВКС, в надії, що США не будуть наносити удари по російським об'єктам.
Раніше прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що президент США Дональд Трамп вивчає дані розвідки, щоб прийняти рішення про відповіді на передбачувану хімічну атаку в сирійській Думі.
Нагадаємо, що 7 квітня у місті Дума в Східній Гуті, Сирія, сталася хімічна атака, жертвами якої стали 70 осіб. Країни Заходу покладають відповідальність за атаку на Башара Асада і Росію.
Російська сторона негайно спростувала всі звинувачення і повідомила, що у разі атаки з боку США залишає за собою право "збивати ракети і знищувати джерела вогню". У відповідь на це президент США Дональд Трамп в Twitter порекомендував Росії приготуватися, "тому що вони прилетять".

Related

Події у світі 2208306772012887216

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item