У Київській області "заколотники" вдруге внесли прізвище "свого" голови сільради до держреєстру

У Київській області "заколотники" вдруге внесли прізвище "свого" голови сільради до держреєстру
Викликає питання, яким чином вносяться зміни до державного реєстру. На фото - протистояння у селищній раді Коцюбинського 11 квітня
Селищна голова Ольга Матюшин заявляє 11 квітня, що внесення прізвища Миколи Єременка на її посаду керівника Коцюбинського (Київська область) є помилкою, яку вже виправили.
Вона приводить витяг з реєстру, який свідчить про її перебування на посту очільниці Коцюбинського.
"Просто зараз відбувається щось неймовірне. Самопроголошений голова Микола Єременко, якого двічі незаконно вносили в реєстр як мера, розуміючи, що його витерли з реєстру остаточно, намагається прорватися… до кабінету Матюшиної", - йдеться у повідомленні видання Громада Київщини.
У середу, у будівлі селищної ради "група підтримки" Єременка "штурмує" кабінет Матюшиної.
4 квітня колегія Мінюсту визнала незаконним рішення Ірпінського реєстратора та повернула голову в реєстр. Також був заблокований доступ реєстратору на два місяці. 
10 квітня знову з’ясувалося, що Єременко вказаний у реєстрі як в.о. голови Коцюбинського, після чого у Коцюбинському почалися заворушення.
Співробітниці селищної ради заявляють про застосування сили щодо них соратниками "самопроголошеного" голови.
Нагадаємо, 12 березня Ольга Матюшина заявляла, що її відсторонили незаконно з метою розвалу судових справ про володіння котельнею та контроль над бюджетними 30 млн грн. 
6 березня жителі селища міського типу Коцюбинське під Києвом провели громадські слухання, де проголосували за приєднання населеного пункту до столиці.

Related

Гаряча новина 3966375483786960139

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item