Німеччина возитиме військові вантажі українськими літаками

Німеччина возитиме військові вантажі українськими літаками

Міністерство оборони Німеччини планує продовжити контракт з українською компанією "Антонов" щодо залучення транспортних літаків на 2019–2021 роки.
Так Бундесвер сподівається зменшити залежність від ненадійних літаків Airbus A400M, пише німецьке видання Handelsblatt.
"2018 року міністерство оборони Німеччини планує укласти 18 великих оборонних контрактів, серед яких угода з українським держпідприємством "Антонов". Контракт із ДП "Антонов" щодо залучення транспортних літаків може бути продовжений на 2019–2021 роки", - йдеться у повідомленні.
Також німецьке міністерство планує придбати ізраїльські безпілотники HeronTP, 7 рятувальних вертольотів і 6 транспортних літаків типу C-130J Hercules. До списку запланованих контрактів також входять угода про модернізацію бойових машин піхоти Puma, контракт на обслуговування вертольотів NH90, радарні технології для винищувачів Eurofighter, системи зв'язку для фрегатів, реактивні артилерійські установки тощо.
За даними видання, на усунення браку військової техніки міністерство оборони планує витратити 25 млрд євро.
Український літак Ан-225 "Мрія" здійснив перший пробний політ після ремонту і модернізації. Пілоти підняли літак на висоту майже 12 км, де протестували нове навігаційне обладнання.

Related

Події у світі 3719391325971695355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item