Із цією гнилою владою, яка смердить за кілометр, можемо стати областю РФ - філософ


В Україні нема демократії, натомість все вирішує політична корупція. Із таким підходом влади можемо втратити державну незалежність.
Про це сказав філософ Ігор Лосєв.
"Наша гнила демократія перетворилася на щось проституйоване. Усе купується і продається: голоси на виборах, посади, голосування у Верховній Раді. Це політична корупція. Із нею ніякого порядку не буде. Не можна посадити шахрая, на якому ніде тавро поставити. А чесну людину можуть запроторити за грати і ніхто не захистить. Така демократія приводить до диктатури.
Країною керує влада, не здатна мобілізувати націю. Може тільки деморалізувати. Зберігаємо дипломатичні відносини з Росією. Не закриваємо кордон. Вранці воюємо - ввечері торгуємо. У 2014 році юрби добровольців стояли під військкоматами. На що влада перетворила патріотизм зараз? Полює на добровольців, хапає тисячами, кидає у в'язниці, звинувачує у всіх смертних гріхах. Гнила влада. Смердить за кілометр. Ні на що добре розраховувати не доводиться. Маємо перспективу втратити державну незалежність і стати областю у складі Російської Федерації", - попередив Лосєв.
Він не сумнівається, що Надія Савченко діяла в інтересах Росії.
"Якщо щось плаває, як качка, бігає, як качка, літає, як качка, то це "щось" і є качка. Якщо людина виступає в інтересах ворога, робить прокремлівські заяви, зрозуміло, хто за нею стоїть. Не важливо, спіймали її на дурості, манії величі чи психологічних комплексах. Діє вона в інтересах Кремля і на шкоду Україні... Треба займатися не тільки Савченко. Є ще товариш Медведчук", - зазначив філософ.
Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії.
Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".
За словами прокурорів, слідчі дії щодо Савченко не проводилися. Вона потрапила під контроль СБУ під час фіксування дій Володимира Рубана.

Related

Політика 373523732010795492

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item