За Онищенком стоять спецслужби РФ - колишній прем'єр


За діями депутата-утікача Олександра Онищенка стоять російські спецслужби.
Про це у Facebook заявив колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.
"Це не перша його брехня в інтересах спецслужб Росії, які продовжують активно використовувати Онищенка у своїх інтересах", - написав він.
"Особисті мотиви Онищенка зрозумілі – Кабінет міністрів під моїм керівництвом позбавив його корупційних схем і впливу в уряді.
Знищив газову корупційну схему Онищенка, коли прийняв рішення ввести 70% ренти на так звану спільну діяльність в газовидобувній сфері. Це саме та схема, за яку зараз Онищенко притягається до кримінальної відповідальності.
Звільнив міністра екології Шевченка, який, як з'ясувалося, був ставлеником Онищенка і літав разом із ним на його чартерному літаку.
Відмовився призначити керівником Держгеонадра України особистого адвоката Онищенка та призначати інших його ставлеників.
Онищенку не вдалося врятувати гроші Януковича, на які було накладено арешт за ініціативи мого уряду.
Мій уряд був дискредитований Онищенком і його бізнес-партнерами за корупційних 30 млн доларів, про що він сам особисто зізнався. Це явка з повинною", - зауважив екс-прем'єр.
Яценюк заявив, що "кожна з наведених тез має документальне підтвердження".
Водночас однопартієць Яценюка, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Онищенко має бути засуджений.
"Записний політичний корупціонер, який системно грабував бюджет країни - бреше і маніпулює, намагаючись уникнути покарання за висунутими йому обвинуваченнями. Це не змінить його статус - Онищенко повинен бути засуджений за політичну корупцію і злодійство", - написав він у Twitter.
Записной политический коррупционер, системно грабивший бюджет страны - лжёт и манипулирует, пытаясь избежать наказания по выдвинутым ему обвинениям. Это не изменит его статус - Онищенко должен быть осужден за политическую коррупцию и воровствоhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1078964912257643&id=238601382960671 

Депутат-утікач Олександр Онищенко, якого звинувачують у розкраданні газу, оприлюднив частину запису розмови нібито за участю президента Петра Порошенка.
На ньому обговорює справу екс-міністра екології Миколу Злочевського, щодо закриття кримінальних справ проти чиновника та його бізнесу.

Related

Політика 1261970467151826283

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item