Смертельна ДТП у Харкові: свідок розповіла про можливого учасника вуличних перегонів

Олена Зайцева і Геннадій Дронов
Свідок смертельної ДТП в центрі Харкова Таїсія Помазан розповіла про автомобіль, який, імовірно, міг брати участь в перегонах з водієм Lexus Оленою Зайцевою, яка після зіткнення з Volkswagen Touareg влетіла у натовп пішоходів.
Про це вона заявила 11 квітня під час допиту в Київському районному суді Харкова, повідомляє NewsRoom.
За словами свідка, червоний автомобіль Mazda, який рухався в попутному напрямку з Lexus, поїхав з місця ДТП відразу після аварії. Вона розповіла, що побачила автомобіль після того, як вийшла з провулка Мечникова. Момент зіткнення і на який сигнал світлофора рухалися автівки вона не бачила.

"За кермом машини був високий хлопець у шкіряній куртці, худий, зі світлим волоссям. Він вийшов з авто, подивився на Touareg, побачив, що люди лежать, і поїхав", - розповіла Помазан.
Відразу після ДТП з'явилася версія про вуличні перегони за участю Зайцевої. У Мережі було опубліковано відео, на якому видно автомобіль червоного кольору. Пізніше в поліції повідомили, що інформація про участь Зайцевої в вуличних перегонах не підтвердилася.
Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. В результаті аварії загинули шестеро осіб.
Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.
Фігурантка справи Олена Зайцева розповіла свою версію того, що сталося. За її словами, вона їхала на жовтий сигнал світлофора і не встигала загальмувати, коли почав рухатися Volkswagen Touareg.
Геннадій Дронов відмовився давати свідчення.

Related

Суспільство 6631314629857332069

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item