Леонід Швець: вибір між Тимошенко і Порошенко - це відсутність вибору


Петро Порошенко і Юлія Тимошенко є лідерами в рейтингу недовіри. Не можна обирати між політиками з такими показниками.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна"розповів політичний оглядач Леонід Швець.
"Розчарування до них суттєво перевищує довіру. Це буде переможець, якому вже не вірять. А йому тягнути це п'ять років. Якщо раніше не винесуть.

Суспільство втягнули в гру: Тимошенко - Порошенко. Йдіть ви до біса. Ні той, ні інший. Мені нема що втрачати. Я знайду що писати п'ять років про того, хто прийде. У моєму матеріальному житті нічого не зміниться. Нехай думають ті, в кого є капітали, перспективи у виробництві, торгівлі. Ви дійсно хочете вступити в період п'яти років нестабільності? Чи хочете гарантувати перспективу власному бізнесу і життю? Ці політики не дадуть бажаного й треба шукати інших. Вибору Порошенко-Тимошенко не існує", - вважає журналіст.
За сьогоднішніх інформаційних можливостей, для створення партії не треба просити гроші в олігархів, вважає політичний оглядач.
"Говорять, що в Україні є п'ять "гаманців". Якщо хочеш заснувати партію, маєш до когось із них прийти і попросити. А хтось намагався зробити нормальний рух, не йдучи до Пінчука чи Фірташа? З сучасними технологіями, соціальними мережами, з можливостями сучасного маркетингу. В системі Кучми і Януковича не можна цього зробити, минаючи "гаманці". А в країні Макса Нефьодова (перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, вважається прогресивним чиновником.), Дмитра Дубілета (український бізнесмен, співзасновник віртуального банку Monobank.), Яніки Меріло (фахівець з питань інформаційного суспільства, радниця міністра інфраструктури, експертка Агентства електронного урядування України.) нащо ті "гаманці"? Тимошенко-Порошенко - це безпорадність. Не купую. І ви не купуйте", - підсумував він.

Related

Суспільство 3901680776391841945

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item