Профільний комітет Ради рекомендував звільнити Супрун

У Раді вважають роботу Уляни Супрун незадовільною
Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров'я рекомендував прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун у зв'язку з незадовільною роботою.
За відповідний проект постанови авторства народного депутата від Опозиційного блоку Ігоря Шурми проголосували сім з 12 членів профільного комітету, передає LB.ua.
Згідно з позицією ініціатора проекту постанови, Супрун не має належної освіти, а також порушує українське законодавство, виконуючи обов'язки міністра більше шести місяців.
За словами голови комітету Ольги Богомолець, "проект постанови може бути винесено в будь-який момент до парламенту, головне, щоб була політична воля для відставки Супрун".

Нагадаємо, що раніше Уляна Супрун заявила про анонімну розсилку SMS-повідомлень міністрам, в якій невідомі вимагають її відставки. У тексті SMS, яке опублікувала очільниця МОЗ, вимагають поновити на посаді ректора медичного університету імені Богомольця Катерину Амосову, а також прийняти рішення про відсторонення Супрун.

Related

Події в Україні 1572960557920369611

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item