"Доведеться заплатити": Трамп звинуватив Путіна, Іран і Обаму в "звірствах" режиму Асада

Трамп розкритикував уряд країн за підтримку Асада
Президент США Дональд Трамп звинуватив Путіна, Росію та Іран у підтримці режиму Башира Асада, підозрюваного в скоєнні хімічної атаки в місті Дума (Сирія). Про це американський президент пише в Твіттері.
"Багато хто загинув, в тому числі жінки і діти, в результаті безглуздої хімічної атаки в Сирії. Територія жорстокості знаходиться в ізоляції і оточена сирійською армією, що робить її абсолютно недоступною для зовнішнього світу. Президент Путін, Росія і Іран несуть відповідальність за підтримку "звіра" Асада. Велику ціну..."

Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price...

"... доведеться заплатити. Негайно відкрийте область для медичної допомоги та перевірки. Ще одна гуманітарна катастрофа без будь-якої причини. Жахливо!"


Також Трамп звинуватив екс-президента Сполучених Штатів Барака Обаму в нерішучості і недостатній протидії режиму Асада.


"Якби Обама переступив визначену ним межу, сирійська катастрофа закінчилась би давним-давно! "Звір" Асад був би тільки історією!", – пише Трамп в своєму мікроблозі.
Нагадаємо, 7 квітня в результаті атаки із застосуванням газоподібного хлору в місті Дума, в сирійській провінції Східна Гута, останньому оплоті сирійської опозиції, загинули щонайменше 70 осіб.
Раніше США різко засудили хімічну атаку і заявили, що Росія, враховуючи її незмінну підтримку режиму президента Сирії Башира Асада, повинна нести відповідальність за те, що сталося.

Related

Події у світі 3326242649716115501

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item