Ізраїль за допомогою США має намір зупинити Іран

Ізраїль за допомогою США має намір зупинити Іран
Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху

Ізраїльський прем'єр вважає, що спроба Ірану здобути атомну зброю несе найбільшу загрозу всім країнам світу.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що натхнений готовністю США очолити і підтримати кампанію проти ядерних амбіцій Ірану, повідомляє РИА Новости.
Нагадаємо, в неділю, 29 квітня, Нетаньяху зустрівся в Тель-Авіві з новим держсекретарем США Майком Помпео, який заявив про наявність у американській адміністрації "всеосяжної іранської стратегії", яка враховує не тільки атомний проект Тегерана, але і "неядерні" загрози з його боку, включаючи військову присутність в Сирії.

"Іран повинен бути зупинений, необхідно зупинити його прагнення до атомної бомби, необхідно зупинити його агресію. Ми налаштовані зробити це разом. Я вкотре дуже натхнений твердою підтримкою, яку США надають Ізраїлю і цій загальній кампанії, яка передбачає участь багатьох інших країн", - зазначив Нетаньяху після переговорів.

Він наголосив, що саме спроба Ірану здобути атомну зброю представляє найбільшу загрозу миру.Помпео в Тель-Авіві також повідомив, що американська адміністрація разом з союзниками збирається зайнятися "неядерними" погрозами з боку Ірану - його ракетними програмами, підтримкою руху Хезболлах в Лівані і повстанців-хуситів в Ємені, розміщенням тисяч бойовиків-шиїтів в Сирії.

Зазначимо, Трамп загрожує посилити або, якщо це не вдасться, анулювати атомну угоду, яку в 2015 році уклали з Іраном шість країн.

Related

Події у світі 7035273806379039377

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item