На Донбасі отримали поранення чотири бійці ЗСУ

Постраждалих військових оперативно госпіталізували

Сепаратисти продовжують активно застосовували проти ЗСУ заборонені Мінськими угодами міномети великого калібру.

 
Підрозділи сепаратистів за першу половину доби у вівторок, 24 квітня, здійснили 28 обстрілів по позиціях українських військових на Донбасі. Поранення отримали чотири бійці, повідомляє прес-центр штабу АТО в вечірньому зведенні.
 
Так, на донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник обстріляв позиції ЗСУ в районі Водяного, а з мінометів калібру 82 мм - біля Широкиного.

Також із гранатометів і стрілецької зброї відкривався вогонь по укріпленнях неподалік Лебединського, Талаківки, Ломакиного, Авдіївки і Мар'їнки, з гранатометів - близько Новотроїцького та Харчовика, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, а зі стрілецької зброї - в районі Кам'янки. Крім цього, позиції біля Талаківки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери.
 
На Луганському напрямку 120 і 82-мм міномети застосували по позиціях під Луганським і Новолуганським, міномети калібру 82 мм - поблизу Троїцького, а гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Валуйського.
 
Нагадаємо, за добу 23 квітня на Донбасі зафіксували 44 ворожих обстріли. За офіційною інформацією, поранення отримали п'ять військових, загиблих немає.

Related

Події в Україні 4178159708594975541

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item