Доньку рятувальника у Кемерові цькують за те, що вижила


Дев'ятирічну доньку одного із рятувальників, який займався ліквідацією пожежі у Кемерові, жорстоко критикують однолітки. У день пожежі дівчинка з матір'ю приїхали купувати взуття у ТРЦ "Зимова вишня".
Зараз дитина відмовилась взувати їх і перестала ходити до школи. Там її однокласники принижують і звинувачують у тому, що дівчинка вижила, - пише російське видання "360".
Однокласники дитини звинувачують у трагедії її батька, а саму дівчинку засуджують за те, вона була у ТЦ під час пожежі і врятувалась.
"Вона маленька і не розуміє, що відбувається. Плакала багато, але в школу пішла. Любить вчитися. У доньки четвірки і п'ятірки. І однокласники знають, що батько у неї був в "Вишні". А тепер вона не хоче навіть виходити з дому, починає ридати, задихатися, коли намагаємося навіть вийти погуляти", – розповів батько дівчинки, співробітник МНС.
Дружина пожежника зверталася до вчителів школи за допомогою, але ті лише порадили чекати, поки пройде час. Батьки розглядають варіант змінити школу, адже дівчинка піддається й фізичному насиллю.
"У школі діти її можуть штовхнути, образити. Дочка плаче, не хоче йти до школи. Викликали їй лікаря, але, здається, нам потрібен психолог. Я не можу пояснити дівчинці, що не винен. Занадто складно це для неї. Вона тільки й чує від однокласників – пожежники винні, тому що не стали рятувати", – додає батько.
У ТРЦ "Зимова вишня", який згорів внаслідок пожежі 25 березня, працювали непідготовлені охоронці із приватної охоронної організації "Центр захисту". Організація не мала права здійснювати охорону місць скупчення великої кількості людей. Дозвіл їй видали співробітники Центру ліцензійно-дозвільної роботи і держконтролю.

Related

Суспільство 5644475592714828321

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item